Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης ταϊζει γάτες ενώ έχει σκοτώσει το ίδιο του το σκυλάκι! Φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

June 28, 2021


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από την καθημερινότητα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, έφερε στη δημοσιότητα το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Παράλληλα, δείτ…

...ε την πρώτη αντίδραση του 32χρονου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.Η κάμερα του σταθμού, κατέγραψε τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να περιφέρεται στον χώρο όπου προαυλίζεται με ένα μπουκάλι νερό, με το οποίο γεμίζει ένα πήλινο κεσεδάκι στο οποίο πίνουν γάτες των...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από την καθημερινότητα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, έφερε στη δημοσιότητα το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Παράλληλα, δείτε την πρώτη αντίδραση του 32χρονου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η κάμερα του σταθμού, κατέγραψε τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να περιφέρεται στον χώρο όπου προαυλίζεται με ένα μπουκάλι νερό, με το οποίο γεμίζει ένα πήλινο κεσεδάκι στο οποίο πίνουν γάτες των φυλακών για να δροσιστούν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού
Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος στο προαύλιο του Κορυδαλλού

Μία εικόνα βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα ενός «φιλόζωου» καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να σκοτώσει το σκυλί που είχε με την Καρολάιν, στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας της δήθεν ληστείας» στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο δολοφόνος της 20χρονης μαζεύει κάποιο σεντόνι από την μπουγάδα που είχε απλώσει. Στο ίδιο σκοινί διακρίνονται και κάποια άλλα ρούχα.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ο συζυγοκτόνος περιφέρεται στον προαύλιο χώρο της έκτης πτέρυγας των φυλακών, φορώντας μία γκρι μπλούζα και μία βερμούδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.