Αυτό είναι το δίχρονο κοριτσάκι που βρήκε τραγικό θάνατο – Κατάπιε μπαταρίες από τηλεκοντρόλ

June 28, 2021


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς κατάπιε μπαταρίες από τηλεκοντρόλ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.  Η Harper-Lee Fanthorpe άφησε την τελευταία…

... της πνοή στο Royal Stoke University Hospital μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών, όταν διακομίστηκε από τους γονείς της σε κρίσιμη κατάσταση. Το μόλις δυο ετών μωρό κατάπιε τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ, ωστόσο τα υγρά των μπαταριών έκαψαν τον οισοφάγο του παιδιού με αποτέλεσμα να κοπεί...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς κατάπιε μπαταρίες από τηλεκοντρόλ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

 

 

Η Harper-Lee Fanthorpe άφησε την τελευταία της πνοή στο Royal Stoke University Hospital μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών, όταν διακομίστηκε από τους γονείς της σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Το μόλις δυο ετών μωρό κατάπιε τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ, ωστόσο τα υγρά των μπαταριών έκαψαν τον οισοφάγο του παιδιού με αποτέλεσμα να κοπεί αρτηρία από το λαιμό της Harper.

 

Οι μπαταρίες που κατάπιε η άτυχη Harper, όπως αναφέρει το BBC, είναι από τις λεγόμενες «κουμπιά», οι οποίες βρίσκονται σε πολλά παιχνίδια καθιστώντας τα άκρως επικίνδυνα. Τα οξέα που περιέχουν οι συγκεκριμένες μπαταρίες μπορούν να κάψουν σημαντικά ζωτικά όργανα μέσα σε λίγες ώρες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.