Βαρύ πένθος – Νεκρός στα 25 του ο Παναγιώτης Βραχωρίτης

June 27, 2021


Θλίψη προκάλεσε στην πόλη του Αγρινίου η είδηση για το θάνατο του 25χρονου Παναγιώτη Βραχωρίτη.Ο 25χρονος μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Αγρινίου, άφησε την …

...τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.Γνωστός στην περιοχή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από μηνύματα φίλων εκφράζοντας τη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. (function ($) { var $self = $('.adace-loader-60d8e66e99b2a'); var $wrapper = $self.closest('.adace-slot-wrapper'); "use strict"; var...

Θλίψη προκάλεσε στην πόλη του Αγρινίου η είδηση για το θάνατο του 25χρονου Παναγιώτη Βραχωρίτη.

Ο 25χρονος μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Αγρινίου, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.

Γνωστός στην περιοχή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από μηνύματα φίλων εκφράζοντας τη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σαργιάδας.

Οι χαλκουνάδες του  Αγρινίου μέσα από τη σελίδα του στο facebook εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους:

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.