Η φωτογραφία της ημέρας: Η συγκινητική στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει για τρίτη φορά νικητής και αποθεώνεται από την οικογένεια και τους συνεργάτες του

June 26, 2023


Είναι η στιγμή της επιστροφής μετά από ένα μήνα σε ένα μέρος στο οποίο ζει και εργάζεται εδώ και 4 χρόνια. Είναι όπως λένε και οι συνεργάτες του η στιγμή της δικαίωσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εδώ και πολλές εβδομάδες γύρισε όλη την Ελλάδα, μίλησε σε χιλιάδες πολίτες και κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τις εκλογές αλλά και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.Να τερ…

...ματίσει πρώτος σε τρεις συνεχόμενες εκλογές.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού αποχαιρέτησε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά αποθεώθηκε από τους συνεργάτες του και την οικογένειά του στο Μέγαρο Μαξίμου.Εκεί, ανάμεσα στο γραφείο του και στο καθιστικό τον περίμεναν...

Είναι η στιγμή της επιστροφής μετά από ένα μήνα σε ένα μέρος στο οποίο ζει και εργάζεται εδώ και 4 χρόνια. Είναι όπως λένε και οι συνεργάτες του η στιγμή της δικαίωσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εδώ και πολλές εβδομάδες γύρισε όλη την Ελλάδα, μίλησε σε χιλιάδες πολίτες και κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τις εκλογές αλλά και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Να τερματίσει πρώτος σε τρεις συνεχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού αποχαιρέτησε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά αποθεώθηκε από τους συνεργάτες του και την οικογένειά του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί, ανάμεσα στο γραφείο του και στο καθιστικό τον περίμεναν όλοι και τον χειροκρότησαν. Την στιγμή απαθανάτισε ο φακός του προσωπικού του φωτογράφου.

Η φωτογραφία της Ημέρα: Η συγκινητική στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει για τρίτη φορά νικητής και αποθεώνεται από την οικογένεια και τους συνεργάτες του

Εκλογές 2023: Μαζί με τον Μητσοτάκη επέστρεψε στο Μαξίμου και ο… Peanut!

Δεν επέστρεψε μόνος του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αναλάβει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα, μετά την ορκωμοσία που προηγήθηκε.

Μαζί του, γύρισε και ο σκύλος Peanut, ο οποίος βρισκόταν εκεί από τον Μάιο του 2021 και αποχώρησε στα τέλη του φετινού Μαΐου, ωστόσο η απουσία του αποδείχτηκε σύντομη, καθώς… ανέλαβε κι εκείνος τα «καθήκοντά» του!

Την επιστροφή του Peanut στο πρωθυπουργικό Μέγαρο γνωστοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία αναφέρει: «Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.