Μαθητής της πρώτης τάξης μαθαίνει ότι ο φίλος του έχει καρκίνο – Αυτό που έκανε μετά συγκλόνισε τους πάντες (Video)

June 26, 2023


Ένας μαθητής της πρώτης τάξης μαθαίνει ότι ο φίλος του έχει καρκίνο. Αυτό που έκανε μετά συγκλόνισε τους πάντες.Όταν ο Vincent έμαθε πως ο καλύτερός του φίλος, Zac, είχε καρκίνο, αποφάσισε να του δείξει έμπρακτα την αγάπη και υποστήριξή του.Όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι του για να μη νιώθει άσχημα ο Zac, που είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες, αλλά μάζεψε και χρήματα για να βοηθήσει την …

...οικογένεια του καλύτερού του φίλου να πληρώσει για τις θεραπείες αυτές. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τον καρκίνο.Μια συγκινητική φιλία…Δείτε το βίντεο«Ραγίζουν» καρδιές: Μητέρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου και κάνει δώρο στον 4χρονο...

Ένας μαθητής της πρώτης τάξης μαθαίνει ότι ο φίλος του έχει καρκίνο. Αυτό που έκανε μετά συγκλόνισε τους πάντες.

Όταν ο Vincent έμαθε πως ο καλύτερός του φίλος, Zac, είχε καρκίνο, αποφάσισε να του δείξει έμπρακτα την αγάπη και υποστήριξή του.

Όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι του για να μη νιώθει άσχημα ο Zac, που είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες, αλλά μάζεψε και χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια του καλύτερού του φίλου να πληρώσει για τις θεραπείες αυτές. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Μια συγκινητική φιλία…

Δείτε το βίντεο

«Ραγίζουν» καρδιές: Μητέρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου και κάνει δώρο στον 4χρονο γιο της αρκουδάκι με τον παλμό της καρδιάς της

Ένα συγκινητικό βίντεο που παρουσιάζει το δώρο που έκανε μια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο στον 4χρονο γιο της έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok. Η γυναίκα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επάρατης νόσου και αποφάσισε να δώσει ένα αρκουδάκι στο παιδάκι της με τον παλμό της καρδιάς της.

Το κλιπ της οικογένειας Χιούστον Όντλοζιλ έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και ήδη μετράει σχεδόν τρία εκατομμύρια views.

Η μητέρα της οικογένειας, Χέιλι, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και σε προηγούμενο βίντεό της προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο της Γουέστον ότι δυστυχώς πεθαίνει.

«Μια μέρα θα πάω στον Παράδεισο, όπου δεν θα νιώθω κανέναν πόνο, δεν θα κάνω εμετό και δεν θα νιώθω λύπη» λέει η μητέρα, ενώ υπενθυμίζει στον γιο της πως θα είναι εκεί ο πατέρας του για να τον φροντίζει, αλλά και η ίδια θα βρίσκεται πάντα μαζί του, ακόμη και αν δε τη βλέπει.

Στο νέο βίντεο η Χέιλι με τη βοήθεια νοσοκόμας Μάρτζι, η οποία βρίσκεται συνέχεια δίπλα της στον ξενώνα όπου τη φροντίζουν, έκαναν ένα δώρο στον μικρό Γουέστον, αλλά και στον σύζυγό της, Τέιλορ, και τον γιο της τον Γουέστον δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα.

Ο 4χρονος πήρε ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο θα του θυμίζει για πάντα την μαμά του. Συγκεκριμένα, το αρκουδάκι έχει ενσωματωμένα τη φωνή και τον καρδιακό παλμό της Χέιλι και όποτε θέλει ο Γουέστον μπορεί να πατάει ένα κουμπί και να ακούει τη μαμά του να του μιλά.

Η συνομιλία που ακούγεται αφορά μια συζήτηση που είχαν, με τη Χέιλι να τον ρωτά πού θα βρίσκεται όταν δεν θα μπορεί να την νιώσει ή να την ακούσει, με τον Γουέστον να της απαντά πως θα βρίσκεται στην καρδιά του. Αμέσως μετά ακούγεται ο καρδιακός παλμός της. «Θα έχεις για πάντα την καρδιά της μαμάς. Όποτε σου λείπει η μαμά μπορείς να πατάς το κουμπί και θα ακούς τον ήχο της καρδιάς της», λέει η Χέιλι στον γιο της, συγκινημένη από το δώρο

Ο Τέιλορ έλαβε ως δώρο μία κορνίζα στην οποία είναι αποτυπωμένος ο καρδιακός παλμός της γυναίκας που αγάπησε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί μαζί της και πάνω απ’ όλα στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η κορνίζα γράφει: «Πάντα στο μυαλό μου. Για πάντα στην καρδιά μου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.