Φορούσαν περούκες, έσπασαν πιάτα και πετούσαν χαρτοπετσέτες – Τα “έσπασαν” Καλομοίρα, Χρουσαλά και Πατίτσας στα γενέθλια της Βιτινάρος

June 26, 2023


Τα γενέθλια της είχε χθες Κυριακή 25/6 η Μαίρη Βιτινάρος και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα τους ο αδερφός της, η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα αλλά και άλλοι φίλοι της.Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της ως Coach στο GNTM, τους κάλεσε σε γεύμα σε γνωστό μαγαζί στα Βόρεια Προάστια. Ωστόσο, από εστιατόριο το έκαναν… κλαμ…

...m1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της ως Coach στο GNTM, τους κάλεσε σε γεύμα σε γνωστό μαγαζί στα Βόρεια Προάστια. Ωστόσο, από εστιατόριο το έκαναν... κλαμπ! ...

Τα γενέθλια της είχε χθες Κυριακή 25/6 η Μαίρη Βιτινάρος και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα τους ο αδερφός της, η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα αλλά και άλλοι φίλοι της.


Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της ως Coach στο GNTM, τους κάλεσε σε γεύμα σε γνωστό μαγαζί στα Βόρεια Προάστια. Ωστόσο, από εστιατόριο το έκαναν… κλαμπ!

Τόσο η Καλομοίρα, όσο και η Μαριέττα Χρουσαλά πήραν το μικρόφωνο και ξεκίνησαν να τραγουδάνε με όλη την παρέα να χορεύει. Μάλιστα, πετούσαν χαρτοπετσέτες και έσπαγαν πιάτα.

Το κέφι ήταν στο κόκκινο, ενώ έβγαλαν στην Μαίρη Βιτινάρος και μια εντυπωσιακή τούρτα, με τους φίλους της να της τραγουδάνε το “happy birthday” – δείτε τι όνομα γράφει το ελληνικό της διαβατήριο.

Εικόνες από το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της Μαίρη Βιτινάρος

Βυτινάρος party γενεθλίων

Ποια είναι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνη

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.