Φρίκη στην Κρήτη: Εργαζόμενος ξενοδοχείου κάηκε με λάδι σε πρόσωπο και χέρια – «Καίγομαι, πονάω» ούρλιαζε

June 26, 2023


Ένα φριχτό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, καθώς ένας εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού σε πρόσωπο και χέρια όταν καuτό λάδι έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια της εργασίας του. «Καίγομαι, πονάω» ούρλιαζε, σύμφωνα με τη μητέρα του.Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 22χρονος τελείωσε φέτος τη σχολή και εργάζονταν ως βοηθός μάγειρα σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων του Δήμου Χε…

...ρσονήσου, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 20/6, οπότε σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα με τον νεαρό να φέρει εγκαύματα β’ βαθμού. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα γιατροσόφια της γιαγιάς για το κάψιμο.«Το παιδί δεν έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία και δούλευε...

Ένα φριχτό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, καθώς ένας εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού σε πρόσωπο και χέρια όταν καuτό λάδι έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια της εργασίας του. «Καίγομαι, πονάω» ούρλιαζε, σύμφωνα με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 22χρονος τελείωσε φέτος τη σχολή και εργάζονταν ως βοηθός μάγειρα σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 20/6, οπότε σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα με τον νεαρό να φέρει εγκαύματα β’ βαθμού. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα γιατροσόφια της γιαγιάς για το κάψιμο.

«Το παιδί δεν έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία και δούλευε ανασφάλιστος όλο αυτό το διάστημα δίχως εμείς να το γνωρίζουμε» αναφέρει η κ. Μαρίνα, μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα η ίδια τονίζει: «το παιδί μου ούρλιαζε “καίγομαι, πονάω” και η αντίδραση τους ήταν να τον μεταφέρουν σε δωμάτιο με κλιματισμό. Κατόπιν έφεραν δικό τους γιατρό ο οποίος είδε απλά τα εγκαύματα και σύστησε μία αλοιφή την οποία πήγε και πήρε εργαζόμενος από το φαρμακείο. Εν τω μεταξύ στη δουλειά του είπαν να πάρει δύο μέρες ρεπό και μετά να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μας ενημερώσει» λέει με πόνο ψυχής η μητέρα.

Εργαζόμενος ξενοδοχείου κάηκε με λάδι σε πρόσωπο

Μεγάλη, όπως αναφέρουν, ήταν η ταλαιπωρία της οικογένειας από τη στιγμή που ενημερώθηκαν μέχρι να φθάσουν στο ξενοδοχείο, να παραλάβουν τον 22χρονο και να τον μεταφέρουν με αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Σητείας. Η οικογένεια μένει στη μακρινή Ζάκρο και χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες μέχρι να φθάσουν στα Μάλια και περίπου δύο ακόμα ώρες μέχρι το νοσοκομείο.

«Εκεί χειρούργος έδωσε στο παιδί μου τρία πακέτα αλοιφές (αντιβίωση, κορτίζονη και αναπλαστική) καθώς και ειδικό σαπούνι να πλένει τα εγκαύματα» τονίζει η κ. Μαρίνα ενώ το μαρτύριο τους είχε και συνέχεια αφού το περασμένο Σάββατο ο 22χρονος πόναγε φρικτά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ενδοφλέβιες παυσίπονες ενέσεις.

Στο πλευρό τους η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πλέον η μητέρα προχωρά τις διαδικασίες ώστε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρει, ενώ ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει απλωθεί ήδη ως δίχτυ προστασίας στην οικογένεια.

Η ιστορία μέσω των social media έφθασε και στην Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία επικοινώνησε με την οικογένεια και τους ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει νομικά την υπόθεση με την ίδια να καλύπτει όλα τα έξοδα.

Παράλληλα και η Δημήτρα Κατσαφάδου ενημέρωσε την μητέρα ότι θα στείλει κρέμες ανάπλασης για τον 22χρονο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.