Εκλογές 2023: «Φορτσάτη» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100» (video)

June 26, 2023


Εκλογές 2023: Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του κόμματός της.«Θα είμαστε η αξιωματική και η μοναδική αντιπολίτευση» τόνισε η άλλοτε Πρόεδρος της Βουλής, ενώ σημείωσε ακόμα πως «αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100».Η δήλωση της: «Μπράβο σε όλους και όλες μας. Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελ…

...άμε και να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε μια ανέντιμη πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή. Υπεραπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα...

Εκλογές 2023: Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του κόμματός της.

«Θα είμαστε η αξιωματική και η μοναδική αντιπολίτευση» τόνισε η άλλοτε Πρόεδρος της Βουλής, ενώ σημείωσε ακόμα πως «αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100».

Η δήλωση της: «Μπράβο σε όλους και όλες μας. Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε και να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε μια ανέντιμη πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή. Υπεραπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να βρίσκεται μέσα στη Βουλή, η Βουλή να έχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.