«Η εικόνα της Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» – Χαμός με την δήλωση του Κώστα Φραγκολιά

June 26, 2022


Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα, με την πρώτη να σχολιάζει τα κιλά της δεύτερης, τονίζοντας πως είναι καθαρά θέμα υγείας ότι αφορά…

... την παχυσαρκία και δεν πρέπει να είναι κάτι που επικροτούμε.Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να στηρίζουν την παρουσιάστρια, η οποία έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση. ...

Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα, με την πρώτη να σχολιάζει τα κιλά της δεύτερης, τονίζοντας πως είναι καθαρά θέμα υγείας ότι αφορά την παχυσαρκία και δεν πρέπει να είναι κάτι που επικροτούμε.

Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να στηρίζουν την παρουσιάστρια, η οποία έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής 26/6, ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν, υποστηρίζοντας πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλούσε γενικότερα για την υγεία ανθρώπων με περίσσιο βάρος και πως η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν συνάδει με αυτή ενός απόλυτα υγιούς ανθρώπου.

Το σχόλιο του Φραγκολιά για τα κιλά της Μπάρκα και την Λατινοπούλου

«Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι, όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει. Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ενοχλημένη: «Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το μήνυμα που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι it’s ok να πας στη θάλασσα και να είσαι όπως είσαι. Η κα Λατινοπούλου χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία και γι’ αυτό σχολιάστηκε. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει να κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.