Εκλογές 2023: Ένταση και βαριές εκφράσεις μεταξύ Γκλέτσου και Αλικάκου – Βίντεο

June 25, 2023


Μικρή ένταση επικράτησε στο πάνελ του ALPHA, μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου.Σήμερα το πρωί (25/06) άνοιξαν οι κάλπες για να πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές, έτσι ώστε οι Έλληνες –με την ψήφο τους– να αναδείξουν την κυβέρνηση της χώρας, για την επόμενη τετραετία.Το απόγευμα, επικράτησε μικρή ένταση ανάμεσα σε Απόστολο Γκλέτσο και Μιχάλη Αλικάκο στο πάνελ του ALPHA, μετά τις δηλώ…

...�ς δηλώσεις του τελευταίου, ο οποίος αρχικά έκανε λόγο για «καπιταλισμό, ο οποίος θα μάς “ξετινάξει”» και στη συνέχεια, τόνισε ότι «δεν κάνω διάλογο», ύστερα από ερώτηση του Μιχάλη Αλικάκου αναφορικά με τον λόγο πραγματοποίησης δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μικρή ένταση επικράτησε στο πάνελ του ALPHA, μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου.

Σήμερα το πρωί (25/06) άνοιξαν οι κάλπες για να πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές, έτσι ώστε οι Έλληνες –με την ψήφο τους– να αναδείξουν την κυβέρνηση της χώρας, για την επόμενη τετραετία.

Το απόγευμα, επικράτησε μικρή ένταση ανάμεσα σε Απόστολο Γκλέτσο και Μιχάλη Αλικάκο στο πάνελ του ALPHA, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου, ο οποίος αρχικά έκανε λόγο για «καπιταλισμό, ο οποίος θα μάς “ξετινάξει”» και στη συνέχεια, τόνισε ότι «δεν κάνω διάλογο», ύστερα από ερώτηση του Μιχάλη Αλικάκου αναφορικά με τον λόγο πραγματοποίησης δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.