Το ντροπιαστικό σκηνικό που κατέληξε σε έναν υπέροχο γάμο – Η πρώτη μοιραία συνάντηση Χατζίδου & Παύλου

June 25, 2023


Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους από τότε, που έγινε γνωστή η σχέση τους μέχρι και σήμερα, που έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια.Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια στο γuμναστήριο, που πήγαινε η τραγουδίστρια, στο οποίο μάλιστα εργαζόταν ο ο πλέον σύζυγός της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια υγείας με την κόρη τους).Μέσα από το …

...DQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια στο γuμναστήριο, που πήγαινε η τραγουδίστρια, στο οποίο μάλιστα εργαζόταν ο ο πλέον σύζυγός της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια υγείας με την κόρη τους). ...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους από τότε, που έγινε γνωστή η σχέση τους μέχρι και σήμερα, που έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια στο γuμναστήριο, που πήγαινε η τραγουδίστρια, στο οποίο μάλιστα εργαζόταν ο ο πλέον σύζυγός της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια υγείας με την κόρη τους).

Μέσα από το Breakfast at star, που παρουσιάζει το ζευγάρι αποκάλυψαν και οι δύο την Παρασκευή 23/6 πως ήταν η στιγμή της πρώτης συνάντησής τους, τότε που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα ανάμεσά τους.

Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

«Ο Ετεοκλής κρατούσε μια σκαλέτα με το πρόγραμμα της γuμναστικής και τον έβλεπα παιδιά και φαινόταν ότι ντρέπεται και λέω: “τέτοιο παιδί και να ντρέπεται κιόλας, τρελαίνομαι”», είπε η Ελένη Χατζίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.