Το πιο viral κατοικίδιο του διαδικτύου: Αξιολάτρευτη γατούλα-νάνος κάνει άπαντες να «λιώνουν» στο πέρασμά της (video)

June 25, 2023


Μια αξιολάτρευτη γάτα νάνος είναι τόσο μικροσκοπική που η ιδιοκτήτριά της αναγκάστηκε να φτιάξει με μια σειρά από ειδικά σκαλοπάτια και ράμπες, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τον μεγάλο αδερφό της στο σπίτι.Η Katie Stocks υιοθέτησε τη Fig και τον αδελφό της Dante τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά της είπαν ότι η Fig είχε νανισμό. Λόγω της κατάστασής της, η ανάπτυξη της 18 μηνών γάτας καθυστερεί.Η Katie,…

... μια εργαζόμενη στο NHS από το Μπρίστολ, είπε: «Δεν ήξερα ότι ο νανισμός στις γάτες υπήρχε μέχρι που πήραμε τη Fig και δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο γι' αυτό».Η Fig έχει σχεδόν 170.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι φανς της την αποκαλούν «υπέροχη» και «χαριτωμένη», με κάποιους να...

Μια αξιολάτρευτη γάτα νάνος είναι τόσο μικροσκοπική που η ιδιοκτήτριά της αναγκάστηκε να φτιάξει με μια σειρά από ειδικά σκαλοπάτια και ράμπες, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τον μεγάλο αδερφό της στο σπίτι.

Η Katie Stocks υιοθέτησε τη Fig και τον αδελφό της Dante τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά της είπαν ότι η Fig είχε νανισμό. Λόγω της κατάστασής της, η ανάπτυξη της 18 μηνών γάτας καθυστερεί.

Η Katie, μια εργαζόμενη στο NHS από το Μπρίστολ, είπε: «Δεν ήξερα ότι ο νανισμός στις γάτες υπήρχε μέχρι που πήραμε τη Fig και δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο γι’ αυτό».

Η Fig έχει σχεδόν 170.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι φανς της την αποκαλούν «υπέροχη» και «χαριτωμένη», με κάποιους να εκφράζουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν μια γάτα νάνο.

Για να μπορεί να ζει και να κινείται άνετα στο σπίτι, η ιδιοκτήτριά της έφτιαξε ένα σωρό ράμπες και σκάλες. «Όταν συμφωνήσαμε να υιοθετήσουμε τη Fig και τον Dante, δεν ξέραμε για τον νανισμό της» είπε.

Πέρασαν μερικές εβδομάδες και συνειδητοποίησαν ότι δεν μεγάλωνε και έτσι ο κτηνίατρος τους επιβεβαίωσε ότι έχει νανισμό. Παρά τα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον λόγω της πάθησής της, η ιδιοκτήτριά της δεν σκέφτηκε στιγμή να την αφήσει.

Άκρως συγκινητική στιγμή: 62χρονος άνδρας βρίσκει στο δρόμο τον εξαφανισμένο σκύλο του μετά από 3 χρόνια

Ένας 62χρονος άνδρας έψαχνε για 3 ολόκληρα χρόνια τον εξαφανισμένο σκύλο του, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν εργαζόμενος στην περιοχή που τριγύριζε το ζώο, τον πήρε τηλέφωνο. Η άκρως συγκινητική στιγμή της επανένωσης τους καταγράφηκε σε βίντεο.

Συγκίνηση έχει σκορπίσει στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει έναν 62χρονο στη Γεωργία να βρίσκει τον, επί τρία χρόνια χαμένο, σκύλο του στο δρόμο. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας σκύλος που μπήκε σε κατάστημα με κρεβάτια.

Ο άνδρας έψαχνε για τον σκύλο του για τρία ολόκληρα χρόνια. Κοίταγε στους δρόμους της πρωτεύουσας Τιφλίδας και είχε κολλήσει σε διάφορα σημεία ανακοινώσεις, σε μια προσπάθεια να τον βρει. Τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του, ο σκύλος εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες χάρη σε έναν εργαζόμενο στην Εθνική Όπερα και το Θέατρο Μπαλέτου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η περιγραφή στις ανακοινώσεις ταίριαζε στο ζώο που τριγύριζε στην περιοχή.

Ο 62χρονος έσπευσε στο σημείο και στο βίντεο ακούγεται να το φωνάζει με το όνομά του. Ο σκύλος ανταποκρίνεται, τον πλησιάζει και πέφτει στην αγκαλιά του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.