Κομοτηνή: 12χρονος βίασε 6χρονο παιδί – το επιβεβαίωσε ιατροδικαστής

June 25, 2021


Κομοτηνή: 12χρονος βίασε 6χρονο παιδί – το επιβεβαίωσε ιατροδικαστήςΜια σοκαριστική καταγγελία που προκαλεί αποτροπιασμό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, βγήκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Σ…

...υγκεκριμένα οι δικαστικές αρχές της Κομοτηνής διερευνούν την καταγγελία που έκαναν απευθείας στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 12χρονο.Η Εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, την οποία ανέλαβε η Ασφάλεια...

Κομοτηνή: 12χρονος βίασε 6χρονο παιδί – το επιβεβαίωσε ιατροδικαστής

Μια σοκαριστική καταγγελία που προκαλεί αποτροπιασμό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, βγήκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα οι δικαστικές αρχές της Κομοτηνής διερευνούν την καταγγελία που έκαναν απευθείας στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 12χρονο.

Η Εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, την οποία ανέλαβε η Ασφάλεια Κομοτηνής και, παράλληλα, ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στο 6χρονο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό και το πόρισμά του περιελήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Τόσο το θύμα, όσο και ο ανήλικος δράστης εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο που αποφάνθηκε ότι το φρικτό περιστατικό όντως συνέβη. Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον ο εισαγγελέας Ανηλίκων Κομοτηνής, που αναμένεται να ασκήσει δίωξη και σε βάρος των γονέων του 12χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: protothema.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.