Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη για Παντελίδη: «Έχω ένα…. που δεν το έχει κανένας!» – Το ξέσπασμά της

June 25, 2021


Η Μίνα Αρναούτη πρόσφατα έδωσε 11.500 ευρώ αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που της είχαν κάνει σχετικά με τα ποστ που έκανε στο facebook.Η 35χρονη βρίσκε…

...ται για διακοπές στη Μύκονο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mykonoslivetv. «Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Αν δεν τα έδινα,...

Η Μίνα Αρναούτη πρόσφατα έδωσε 11.500 ευρώ αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που της είχαν κάνει σχετικά με τα ποστ που έκανε στο facebook.

Η 35χρονη βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mykonoslivetv. «Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της».

Αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ένα βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη να της τραγουδάει με την κιθάρα του ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική δική του, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς: «Έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι. Πολλές φορές το ακούω».

Μίνα Αρναούτη και Παντελής Παντελίδης

Κλείνοντας έστειλε και ένα μήνυα όλο νόημα: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ».

Ξέσπασε μέσα από το Facebook το βράδυ της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη. Πριν δύο ημέρες δημοσίευμα της «Real News» ανέφερε πως η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο και όπου έχασε τη ζωή του ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κοπέλα που βρισκόταν μέσα στο τζιπ κατέθεσε νέα αγωγή κατά της οικογένειας και αξιώνει αποζημίωση για τη ψυχή της, διεκδικώντας 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της.

Η Μίνα Αρναούτη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απάντησε σε εκείνους που της κάνουν «επιθέσεις» στα social media μετά την απόφασή της αυτή, αναφέροντας πως δεν προσπαθεί να κλέψει κανέναν αλλά αντιθέτως, θέλει να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

«Προς δικαστές του Facebook…

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ!

Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν κ πήγαιναν σχολείο κ δεν ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συνάξεις των δικών τους, άλλες παντρευτήκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μόνη ιδιότητα τους στη ζωή κι έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό, άλλοι εξαπατούν, άλλοι κλέβουν, άλλοι σκοτώνουν και τον πατέρα τους για να κληρονομήσουν και κάπου εδώ κι εγώ που όλοι αυτοί χωρίς καν να δουν τα ένσημα μου με αποκαλούν όπως με αποκαλούν! Χωρίς καν να με ξέρουν!

Εγώ δεν πήγα να κλέψω κανέναν! Σε οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου. Ευτυχώς όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόσο δούλευα και πόσο ικανή ήμουν! Εσείς μπορείτε απλά να με κοιτάτε και να σκέφτεστε τα χειρότερα μήπως νιώσετε καλύτερα με τους εαυτούς σας.

Μην ασχολείστε με εμένα, ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα βελτιώσει τη ζωή σας. Μήπως και κάποιοι εκτός από σχολιαστές διαφορών αναρτήσεων γίνεται και κάτι πιο σημαντικό.

Ξέρετε ό,τι σε κάνει χαρούμενο στα social δεν σε ωφελεί και στην καθημερινότητά σου και μιλάω γι’ αυτήν τη μαυρίλα που έχεις σπίτι σου κι όμως στο πληκτρολόγιο νιώθεις ένας μικρός δικαστής – Θεός! Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος…», έγραψε στο προφίλ της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.