Θα… σπάσουν τα κοντέρ: «Ψήνεται» συνεργασία Σάκη Ρουβά με Τριαντάφυλλο;

June 24, 2021


Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να «σπάει τα ρολόγια», αλλά μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα μπορούσε και να… σπάσει τα κοντέρ, καθώς έντονη ήταν η φήμη, που τους ήθελε να συνεργάζονται καλλιτεχνική στο μέλλον.Ο Σά…

...κης Ρουβάς, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί τον επόμενο χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ετοιμάζει και... κουμπαριά.«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα...

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να «σπάει τα ρολόγια», αλλά μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα μπορούσε και να… σπάσει τα κοντέρ, καθώς έντονη ήταν η φήμη, που τους ήθελε να συνεργάζονται καλλιτεχνική στο μέλλον.

Ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί τον επόμενο χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ετοιμάζει και… κουμπαριά.

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι.Και έτσι συναντηθήκαμε ξανά και είμαστε εδώ μετά την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ» πρόσθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα, την ζω πολύ πιο έντονα και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ».

Για το αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, αφού έδωσε στην κάμερα ένα πλατύ χαμόγελο, σημείωσε: «Πρώτη φορά το ακούω! Που ακούγεται ακριβώς; Όχι, όχι… Πρώτη φορά το ακούω… Δεν έχω συζητήσει τίποτα για τον χειμώνα, παιδιά, απολύτως καμία συζήτηση δεν έχω κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.