Σταύρος Δογιάκης: Συναγερμός στην Αστυνομία – Έχει σχέση ο θάνατός του με τους φόνους των Μπερδέση-Καραϊβάζ;

June 24, 2021


Ο θάνατος του Σταύρου Δογιάκη δεν είναι κρυφό, ότι έχει προβληματίσει τις Αρχές, με την Αστυνομία να αναζητά το τι έχει συμβεί στην υπόθεση της αυτοκτονίας… με δύο σφαίρες, καθώς και πιθανή σύνδεση …

...με άλλες υποθέσεις, όπως αυτή των Γλυκών Νερών.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, όπως προέκυψε από τα δύο σημειώματα που άφησε και τον τρόπο που επέλεξε να γράφει το φινάλε της ζωής του με δυο σφαίρες, ότι κάτι τον απασχολούσε το τελευταίο...

Ο θάνατος του Σταύρου Δογιάκη δεν είναι κρυφό, ότι έχει προβληματίσει τις Αρχές, με την Αστυνομία να αναζητά το τι έχει συμβεί στην υπόθεση της αυτοκτονίας… με δύο σφαίρες, καθώς και πιθανή σύνδεση με άλλες υποθέσεις, όπως αυτή των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, όπως προέκυψε από τα δύο σημειώματα που άφησε και τον τρόπο που επέλεξε να γράφει το φινάλε της ζωής του με δυο σφαίρες, ότι κάτι τον απασχολούσε το τελευταίο διάστημα και τον είχε ρίξει ψυχολογικά.

Μάλιστα από τις καταθέσεις, η ΕΛΑΣ δεν κατάφερε να βρει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό το οποίο να είχε μοιραστεί ή να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Τα δεδομένα είναι οτι είχε μεταβιβάσει το μερίδιο του στην ταβέρνα, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ, στον αδερφό του και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει ενα νέο επιχειρηματικό project στον Χολαργό.

Οι έρευνες έχουν στραφεί στο κινητό του τηλέφωνο ώστε να εντοπίσουν το τελευταίο στίγμα του στο Μαρούσι, πριν το κλείσει για πάντα.

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Όπως αποκαλύπτει φίλος του, ο οποίος είχε πρόσφατα συναντήσει τον επιχειρηματία, δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει και νέο κατάστημα στο οποίο είχε επενδύσει πολλά λεφτά.

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία» αναφέρει ο φίλος του στο protothema.gr, που παρευρέθηκαν μαζί σε γάμο κοινού φίλου.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Δογιάκης, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά, έχοντας αποφασίσει με τον αδερφό του να απεμπλακεί από την ταβέρνα «Κρητικός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.