Σταύρος Δογιάκης: Κατάθεση βόμβα αδελφού του. Το μαγαζί στη Μεσογείων και τα νέα σχέδια

June 24, 2021


Ποια τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;Φως γύρω από την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτα…

...σης, ενώ σήμερα θα δώσει κατάθεση και ο αδελφός τού αυτόχειρα.Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αναζήτηση ολοκληρώθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο, όταν περιπατητές εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης μία σορό σε δασώδη περιοχή,...

Ποια τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;

Φως γύρω από την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σήμερα θα δώσει κατάθεση και ο αδελφός τού αυτόχειρα.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αναζήτηση ολοκληρώθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο, όταν περιπατητές εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης μία σορό σε δασώδη περιοχή, που βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και την Αγία Παρασκευή.

Ο Σταύρος Δογιάκης φέρεται να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στη σορό του, που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, βρέθηκε το πιστόλι.

Καταθέτει στην αστυνομία ο αδερφός του

Ο αδελφός του 53χρονου, ο οποίος καταθέτει σήμερα, ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή του και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του missing alert, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου.

Μάλιστα ο αδερφός του αυτόχειρα φέρεται να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα με υπόνοιες αυτοκτονίας που βρήκε στο σπίτι του 53χρονου και στο οποίο τον όριζε ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Η καφετέρια στη Μεσογείων και η μεγάλη πληρωμή

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο αδελφός του 53χρονου είπε πως μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» ο Σταύρος Δογιάκης αποχώρησε, μεταβιβάζοντας το μερίδιο σε εκείνον.

Ο Σταύρος Δογιάκης θα ξεκινούσε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στον χώρο της εστίασης και είχε ήδη νοικιάσει έναν μεγάλο χώρο στη λεωφόρο Μεσογείων. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή ή ένα μεγάλο ενοίκιο.

Ολα τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, καθώς και ό,τι νέο προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά και από την κατάθεση του 53χρονου επιχειρηματία, θα μπουν στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο τραγικό τέλος.

Ηταν μελαγχολικός τις τελευταίες ημέρες

Οι δικοί του άνθρωποι, που κάνουν λόγο για μελαγχολία του επιχειρηματία τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν σταμάτησε να πηγαίνει στο γuμναστήριο, το οποίο ήταν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Όλοι οι φίλοι του είναι πλέον συγκλονισμένοι από το τραγικό τέλος του και δεν έχουν ακόμα τις απαντήσεις για το τι τον απασχολούσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.