Μίνα Αρναούτη: Το αδημοσίευτο βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη που έχει στο κινητό της

June 24, 2021


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mykonos Live έκανε η Μίνα Αρναούτη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ένα αδημοσίευτο βίντεο του Παντελή Παντελίδη στο οποίο τραγουδάει ένα κομμάτ…

...ι που δεν έχει κυκλοφορήσει.Μετά τα όσα έχουν γίνει με τη δικαστική της διαμάχη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη εξήγησε πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση που ζει από την μέρα του τραγικού τροχαίου. ...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mykonos Live έκανε η Μίνα Αρναούτη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ένα αδημοσίευτο βίντεο του Παντελή Παντελίδη στο οποίο τραγουδάει ένα κομμάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Μετά τα όσα έχουν γίνει με τη δικαστική της διαμάχη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη εξήγησε πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση που ζει από την μέρα του τραγικού τροχαίου.

Οι δηλώσεις της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της.

Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Ακόμα, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και στη συνέχεια οδηγούν: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».

«Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη με αφορμή ένα μήνυμα που της έστειλε ένας διαδικτυακός της φίλος για την αποζημίωση από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

«Διάβασα ότι δε μπορείτε να πληρώσετε την επιδικασθείσα αποζημίωση γιατί δεν εργάζεσθε. Βλέπω όμως το αντίθετο», της έγραψε χαρακτηριστικά ο follower της ως απάντηση σε ένα insta story που έβαλε.

Μπορώ να την πληρώσω. Είμαι πλούσια. Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο; Μόνο οι φτωχοί χτυπάνε και πονάνε και δεν δουλεύουν εξαιτίας τραυματισμού; Μήπως δηλαδή αν χτυπήσεις πλούσιο τη βγάζεις καθαρή… κι αν χτυπήσεις φτωχό πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω κύριε τι θέλετε από τη ζωή μου;”.

Τα καθημερινά μου προβλήματα πλέον. Επίσης αυτός βλέπει από τις φωτογραφίες μου το αντίθετο… Δηλαδή δείχνω πλούσια;”, σχολίασε η Μίνα Αρναούτη.

Εγώ προσωπικά δε θέλω τίποτα από εσάς! Οι αγωγές σας με βάζουν σε σκέψεις! Μπορώ να σκέφτομαι βέβαια; Και επίσης οι αναρτήσεις σας δείχνουν ότι είστε καλά στην υγεία σας!”, συνέχισε ο ακόλουθους της Μίνας Αρναούτη με την νεαρή κοπέλα να του απαντά:

Ε τότε γιατί μάζευα χαρτιά από χειρουργεία για το δικαστήριο και δεν πήγα 30 φωτογραφίες από το τροχαίο με τα τραύματα να ξεμπερδεύω; Αφού από φωτογραφίες βγαίνουν τα συμπεράσματα”, ήταν το σχόλιό της, ενώ παράλληλα σχολίασε στο Instagram: “Όλα τα βλέπουν απ’ τα σόσιαλ πια! Όλα!”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Παντελίδης: “Αν μπορέσω θα πάρω όλα τα τραγούδια του Παντελή”

Παντελής Παντελίδης: Ξέσπασε ο αδερφός του – «Διανύουμε την εποχή που οι μάσκες πέφτουν…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.