Μονή Πετράκη: «Αιμορραγούν οι ζωές μας» – Ανατριχιάζει η Ιωάννα με το μήνυμά της για την επίθεση με καυστικό υγρό στους ιερείς

June 24, 2021


Συγκλονισμένη από την χθεσινή επίθεση ιερέα με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες, εντός της Μονής Πετράκη, είναι η Ιωάννα. Η 34χρονη κοπέλα, που πριν από ένα σχεδόν χρόνο έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονι…

...κής επίθεσης με βιτριόλι και θα φέρει για πάντα στο σώμα και την ψυχή της τις πληγές της βάναυσης αυτής ενέργειας, ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της (Instagram Story) με θέμα το πόσο εύκολο είναι να προμηθευθεί κανείς βιτριόλι ή οποιοδήποτε άλλο καυστικό...

Συγκλονισμένη από την χθεσινή επίθεση ιερέα με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες, εντός της Μονής Πετράκη, είναι η Ιωάννα. Η 34χρονη κοπέλα, που πριν από ένα σχεδόν χρόνο έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι και θα φέρει για πάντα στο σώμα και την ψυχή της τις πληγές της βάναυσης αυτής ενέργειας, ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της (Instagram Story) με θέμα το πόσο εύκολο είναι να προμηθευθεί κανείς βιτριόλι ή οποιοδήποτε άλλο καυστικό υγρό.

Μήνυμα της Ιωάννας για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

Μήνυμα της Ιωάννας για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

Μήνυμα της Ιωάννας για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση της πρωτοφανούς επίθεσης με βιτριόλι 37χρονου ιερέα της Βορείου Ελλάδος, κατά των μητροπολιτών που αποφάσισαν στο Συνοδικό Δικαστήριο, στη Μόνη Πετράκη, την καθαίρεσή του. Παράλληλα, σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από την επίθεση με το βιτριόλι στους Μητροπολίτες.

Συνολικά δέκα άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση, επτά μητροπολίτες εκ των οποίων οι δύο φέρουν σοβαρά εγκαύματα, αλλά και ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια σύλληψης του δράστη και έχει μεταφερθεί στο 401 νοσοκομείο, ωστόσο πήρε άμεσα εξιτήριο. Επίσης, έχουν τραυματιστεί και δυο δικηγόροι, ο ένας εκ των οποίων του κατηγορουμένου.

Το ευτύχημα ωστόσο είναι πως κανένας από τους μητροπολίτες δεν υπέστη σοβαρή βλάβη. Σοβαρότερη ήταν η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Κύριλλου, ο οποίος κινδύνεψε να χάσει το μάτι του, όμως τελικά διέφυγε τον κίνδυνο και σύμφωνα με τελευταίο το ιατρικό ανακοινωθέν, η υγεία του δεν εμπνέει κανέναν κίνδυνο.

Τα θύματα του 37χρονου αρχιμανδρίτη, στη Μονή Πετράκη, περιγράφουν τη στιγμή της επίθεσης με βιτριόλι και τον πανικό που ακολούθησε μέσα στην αίθουσα. «Είναι νομικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν έχει σώας τας φρένας», είπε ο δικηγόρος του.

Οι μαρτυρίες από την επίθεση συγκλονίζουν, καθώς κανείς στην αίθουσα δεν περίμενε την αντίδρασή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρχικά κάποιοι νόμιζαν ότι πέταξε νερό, αλλά στη συνέχεια όταν αντιλήφθηκαν στα ράσα τους ότι πρόκειται για καυστικό υγρό ακολούθησε πανικός με τους ιεράρχες να προσπαθούν να κρυφτούν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το αποφύγουν.

Ο δικηγόρος του δράστη μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «είναι νομικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν έχει σώας τας φρένας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.