Σοφία Μουτίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία της με εσώρουχο και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της

June 24, 2021


Η Σοφία Μουτίδου είναι από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να μιλήσει και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Μάλιστα, δεν έχει και κανένα απολύτως κόμπλεξ. Για αυτό το λόγο δεν…

... δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφία της μόνο με τα εσώρουχα της, ποζάροντας λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε.Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της γράφοντας «Υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς έτσι (εγώ πάντα) Τι α κανς? Α...

Η Σοφία Μουτίδου είναι από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να μιλήσει και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Μάλιστα, δεν έχει και κανένα απολύτως κόμπλεξ. Για αυτό το λόγο δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφία της μόνο με τα εσώρουχα της, ποζάροντας λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της γράφοντας «Υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς έτσι (εγώ πάντα) Τι α κανς? Α κατς να σπασ’ς τον καθρέφτ?».

Στην εν λόγω ανάρτηση, πόζαρε φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και χωρίς κανένα ρετούς στο κορμί της, δείχνοντας μας πως είναι όταν ξυπνάει!

Η φωτογραφία της Σοφίας Μουτίδου με εσώρουχα χωρίς ρετούς

«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Σοφία Μουτίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, αποκαλύπτοντας μερικά από αυτά.

Η Σοφία Μουτίδου άφησε ασχολίαστη την πρόταση που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μίλησε για την καριέρα της και για τη νέα stand up παράσταση που ετοιμάζει.

«Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε.

Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέες αιχμές του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου – «Απεχθάνομαι τη μικρότητα…»

Σοφία Μουτίδου: Το αποστομωτικό της βίντεο για τους ομοφιβούς γονείς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.