Νεογέννητο χρειάστηκε 13 ράμματα στο πρόσωπο μετά από ατύχημα στην καισαρική

June 24, 2021


Ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία τρόμου συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Denver Health, στο Κολοράντο της Αμερικής. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι χρειάστηκε 13 ράμματα στο αριστερό της μάγουλο, αμέσως με…

...�τά την γέννησή της καθώς είχε ένα βαθύ κόψιμο που συνέβη κατά τη διάρκεια της καισαρικής.Σύμφωνα με τον μπαμπά και τη μητέρα του κοριτσιού, Reazjhana Williams, το πλάνο της μαμάς ήταν να γεννήσει φυσιολογικά. Οι γιατροί της έδωσαν ένα χάπι για να επιταχύνουν τον τοκετό, και μέσα σε λίγα...

Ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία τρόμου συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Denver Health, στο Κολοράντο της Αμερικής. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι χρειάστηκε 13 ράμματα στο αριστερό της μάγουλο, αμέσως μετά την γέννησή της καθώς είχε ένα βαθύ κόψιμο που συνέβη κατά τη διάρκεια της καισαρικής.

Σύμφωνα με τον μπαμπά και τη μητέρα του κοριτσιού, Reazjhana Williams, το πλάνο της μαμάς ήταν να γεννήσει φυσιολογικά. Οι γιατροί της έδωσαν ένα χάπι για να επιταχύνουν τον τοκετό, και μέσα σε λίγα λεπτά ήταν έτοιμη να γεννήσει.

«Είπαν ότι το μωρό μας έκανε μια ξαφνική κίνηση που δεν μπορούσαν να ακούσουν τον καρδιακό της παλμό ή να το βρουν και έτσι επέλεξαν να της κάνουν καισαρική τομή», είπε ο πατέρας.


Αμέσως μετά την γέννηση της κόρης τους ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα που δεν τους επέτρεψε να χαρούν. Στο πρόσωπο της μικρούλας Kyanni υπήρχε ένα βαθύ κόψιμο. Οι γιατροί τους είπαν ότι το κεφάλι της ήταν πολύ κοντά στα τοιχώματα του πλακούντα όταν έκαναν την καισαρική.

«Προσπάθησα να δείξω κατανόηση γι’ αυτό που συνέβη όμως το κόψιμο και ότι χρειάστηκε πλαστικό χειρουργό αμέσως με το που γεννήθηκε δεν βοηθάει» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της μικρής, ενώ η γιαγιά της Kyanni ζήτησε να υπάρξουν κυρώσεις.

Το νεογέννητο κοριτσάκι χρειάστηκε 13 ράμματα και η οικογένειά της ψάχνει δικηγόρο για να κινηθεί νομικά.

πηγη: mama365.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.