Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας! Ανατριχιαστικές περιγραφές – «Έλιωναν τα ράσα μας»

June 24, 2021


Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Ο εγκλεισμός του ιερομόναχου διατάχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από την εξέτασή του από γιατρούς.Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου αποφασίστηκε ο εγ…

...κλεισμός του για περαιτέρω ψυχιατρική εξέταση. Δεν θα απολογηθεί, ούτε θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.Nα σημειωθεί ότι ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα δηλώνει ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά διαταραγμένος κι ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα κι ότι ο λόγος...

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Ο εγκλεισμός του ιερομόναχου διατάχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από την εξέτασή του από γιατρούς.

Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του για περαιτέρω ψυχιατρική εξέταση. Δεν θα απολογηθεί, ούτε θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Nα σημειωθεί ότι ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα δηλώνει ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά διαταραγμένος κι ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα κι ότι ο λόγος που προέβη σε αυτή την πρωτοφανή πράξη είναι γιατί το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε την φαρμακευτική του αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.