Αννίτα Πάνια: Συνελήφθη πρόσωπο της εκπομπής της για ναρκωτικά!

June 24, 2021


«Παγωμάρα» ήρθε για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αφού πρόσωπο που εμφανιζόταν στην εκπομπή της συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (22/6), από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστι…

...αίας για καλλιέργεια κάνναβης.Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από μισό μέτρο έως 1.10 μ., τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.Σύμφωνα με το eviathema.gr...

«Παγωμάρα» ήρθε για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αφού πρόσωπο που εμφανιζόταν στην εκπομπή της συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (22/6), από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας για καλλιέργεια κάνναβης.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από μισό μέτρο έως 1.10 μ., τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σύμφωνα με το eviathema.gr 50χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια και μάλιστα η παραγωγή του είχε γράψει και τραγούδια. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει τηλεοπτικά η παρουσιάστρια και το «ξέσπασμα» στην εκπομπή

Για πολλά χρόνια, στον Alpha, στο STAR παλαιότερα και στο Alter η Αννίτα Πάνια αποτελούσε σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου χωρίς φυσικά να έχει «χτυπήσει» ποτέ το λεγόμενο δυναμικό κοινό καθώς το δυνατό της χαρτί ήταν οι μεγαλύτερες ηλικίες, με άλλοτε συνεργάτιδά της να εκφράζει πρόσφατα παράπονα.

Με καινούργια εκπομπή και ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Open.
Όπως μάλιστα λένε σκέφτεται ακόμη και την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής της.

Και φυσικά θα υπάρξει αλλαγή και στο σκηνικό της εκπομπής. Θέμα αλλαγής ώρας δεν τίθεται και φυσικά δεν θα φύγουν τα πολλά εμπορικά που έχει στο πρόγραμμα καθώς αυτή είναι η συμφωνία του Open με την επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Έχοντας, επίσης, εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν δημόσια τη δυσαρέσκειά της για τη μεγάλη διάρκεια της εκπομπής και τις υπερβολικές τοποθετήσεις προϊόντων, η Αννίτα Πάνια προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου, όσο ήταν στον αέρα το Αννίτα Κοίτα, σε ένα ιδιαίτερο ξέσπασμα.

«Μέγκι το έχεις ξαναδεί αυτό; Σε εκπομπή να έχει τόσο μεγάλες τοποθετήσεις και νοηματικό δελτίο ειδήσεων; Ούτε έχεις δει εκπομπή να ξεκινάει από τις τρεις παρά δέκα και να τελειώνει στις επτά. Έχεις δει άλλη εκπομπή στην ελληνική, αλβανική, ευρωπαϊκή, παγκόσμια τηλεόραση να έχει τέσσερις θυρίδες των 15 λεπτών, να ακολουθεί διαφημιστικό διάλειμμα, να πηγαίνεις σε νοηματικό δελτίο ειδήσεων και να έρχεσαι;» ρώτησε σε υψηλούς τόνους η Αννίτα Πάνια.

«Έχουμε πάρα πολύ τηλεοπτικό χρόνο για να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε σε αυτή την εκπομπή» πρόσθεσε γελώντας η Αννίτα Πάνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.