«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί…πονάει η ψυχή μου… »: Συγκλονίζει ο ιεράς που “έχασε” την 14χρονη κόρη του!

June 24, 2021


Ένα 24ωρο μετά την κηδεία της 14χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο ιερέας πατέρας της, συγκλονίζει.Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπ…

...ή T LIVE στον Alpha περιγράφει σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα.Προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξηγήσει στο πώς έφτασε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη χειρουργική επέμβαση. Ζητάει για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του χειρουργού και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.«Συνεχίζω...

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία της 14χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο ιερέας πατέρας της, συγκλονίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha περιγράφει σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα.

Προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξηγήσει στο πώς έφτασε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη χειρουργική επέμβαση. Ζητάει για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του χειρουργού και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό» λέει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης και συνεχίζει: «Δεν είχε παθολογικά προβλήματα η κόρη μου. Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του, σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που την χειρούργησε σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος».

«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί» λέει με λυγμούς και συνεχίζει: «τα παιδιά έχουν ανάγκη το φλερτ. Αυτή η γενιά είναι κλεισμένη στο διαδίκτυο. Η δική μου ζούσε πιο φυσιολογικά και ήθελα να βοηθήσω την κόρη μου, να έχει μια καλύτερη ζωή. Ήθελα να τη βοηθήσω, λέτε να ήθελα να την σκοτώσω; Λέτε να ήθελα να κυνηγάω για να δικαιωθώ; Λέτε να ήθελα να βγαίνω στα κανάλια για να μην πάθει κανείς άλλος αυτά που έπαθα εγώ;».

Από σηπτικό σοκ πέθανε η 14χρονη κόρη του ιερέα -Ηθελε να αδυνατίσει γιατί δεχόταν μπούλινγκ

Από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, προήλθε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, αλλά μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή. Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική. Κατόπιν της μήνυσης, διενεργήθηκε, σήμερα το πρωί, νεκροψία – νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της. Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης θα ψαλεί σήμερα, στις 4 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.