Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: «Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων;» – Τα ερωτηματικά για το στυγερό έγκλημα

June 24, 2021


Έχει «παγώσει» τη κοινή γνώμη η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες του ζευγαριού και σχόλια για τον δολοφόνο. …

...Πολλά τα ερωτηματικά του κόσμου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ενώ, από την πρώτη μέρα της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το......

Έχει «παγώσει» τη κοινή γνώμη η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες του ζευγαριού και σχόλια για τον δολοφόνο. Πολλά τα ερωτηματικά του κόσμου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ενώ, από την πρώτη μέρα της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της παρουσίας του στα δικαστήρια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο! Κι όμως εκεί φαίνεται πως κρύβεται το… ζουμί της υπόθεσης!

Η Κάκια Ιγερινού πόσταρε φωτογραφία του πιλότου στο instagram και έγραψε: «Αδιάφορος ή παραιτημένος; Σκηνοθέτης ή σκηνοθετούμενος; Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Θύτης ή θύμα; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων; Τώρα πια το ίδιο νεκρός με την Καρολίνα. Χαμένα νιάτα. Κι ένα βρέφος που δεν διάλεξε να γεννηθεί ούτε να ορφανέψει. Πένθος για όλους μας».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στοχευμένες, σε κρίσιμα για τις δικαστικές Αρχές, σημεία των ισχυρισμών του, ερωτήσεις για όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου, δέχθηκε ο 33χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα, τόσο από τον ανακριτή της υπόθεσης, όσο και από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο κρατούμενος για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, απολογούμενος προχτες για όσα του αποδίδονται, βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προ καταιγιστικών ερωτήσεων, που ανάμεσα σε άλλα αφορούσαν την αντίδραση του όταν θεώρησε πως το θύμα ήταν νεκρό από την ασφυκτική αγκαλιά του, όπως ο ίδιος αναφέρει στην ομολογία του.

Το θέμα φαίνεται να αποτέλεσε μία κομβικής σημασίας παράμετρο για τις δικαστικές αρχές, που ερμηνεύουν και αξιολογούν νομικά κάθε σημείο μιας εγκληματικής πράξης και κάθε αντίδραση του πρωταγωνιστή, λεπτό προς λεπτό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Τόσο ο 12ος τακτικός ανακριτής και ο εισαγγελέας που εξέτασε τον κατηγορούμενο, πριν γνωμοδοτήσει για την προφυλάκιση του, φέρονται να επέμειναν ιδιαίτερα να τους απαντήσει στον τρόπο που ενήργησε όταν η Καρολάιν σταμάτησε να αντιδρά. Φαίνεται μάλιστα πως και οι δύο λειτουργοί της Δικαιοσύνης «πίεσαν» με αλλεπάλληλες ερωτήσεις τον καθ’ ομολογίαν δράστη, να απαντήσει «πώς αντιλήφθηκε ότι η σύζυγος του ήταν νεκρή».

Μάλιστα, στην απάντηση του κατηγορούμενου «το κατάλαβα» χωρίς άλλη εξήγηση, τόσο ο ανακριτής όσο και αργότερα ο εισαγγελέας, φαίνεται να του ζητούσαν να διευκρινίσει αν αναζήτησε σφυγμό από το θύμα, αν προσπάθησε να δει αν ανέπνεε και αν επιχείρησε να αλλάξει την στάση του σώματος της ώστε να εξακριβώσει αν ήταν λιπόθυμη ή νεκρή, ώστε αν είχαν απλώς μειωθεί οι αντιστάσεις της να την βοηθήσει. Φαίνεται επίσης να ρωτήθηκε αν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να καλέσει ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλες αυτές τις ερωτήσεις οι απαντήσεις που έλαβαν φαίνεται να κατέδειξαν πως ο 33χρονος δεν έκανε τίποτε από αυτά.

Πολλές ερωτήσεις, επίσης, φέρεται να διατυπώθηκαν στον κατηγορούμενο για κάθε κρίσιμη κίνηση του πριν το έγκλημα, αλλά και τις αμέσως επόμενες στιγμές, ώστε να τις περιγράψει λεπτό προς λεπτό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.