Survivor spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

June 24, 2021


Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Ποια η κατάσταση …

...της ΜαριαλέναςΑρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει,...

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ποια η κατάσταση της Μαριαλένας

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει, να μην το κόψουν δηλαδή στο μοντάζ.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αισθάνθηκε… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.