Survivor 4: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Τι συνέβη

June 24, 2021


Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο και στο Youweekly.gr έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivo…

...r μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ποια η κατάσταση της ΜαριαλέναςΑρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε...

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο και στο Youweekly.gr έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ποια η κατάσταση της Μαριαλένας

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει, να μην το κόψουν δηλαδή στο μοντάζ.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία πριν από λίγες ώρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να την εξετάσουν. Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα.

Survivor 4 Μαριαλένα - Σάκης

Είναι πολύ στεναχωρημένος.

Όσον αφορά την Μαριαλένα, η πηγή μας μας μετέφερε πως αισθανόταν πολύ αδύναμη και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ωστόσο, η κατάστασή της – τονίζουμε πως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες – δεν είναι σοβαρή. Απλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η παραγωγή είναι πάνω από τους παίκτες και με το παραμικρό θέλει να τα τσεκάρει όλα, ειδικά όσον αφορά την υγεία αυτών.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είναι μια από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Στεναχωρήθηκε. Της έπεσαν όλα μαζί, δεν ήθελε και πολύ…

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο 88χρονος παππούς του Σάκη Κατσούλη τον… καταγγέλλει για εγκατάλειψη – “Με ξέχασε!”

Survivor 4 – μητέρα Μαριαλένας: “Δεν έπεσε θύμα κακοποίησης και ούτε αποπειράθηκε ο Σάκης να την κακοποιήσει”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.