«Σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά» – Τα μηνύματα της 2ης καταγγέλουσας στον Φιλιππίδη και το ερώτημα της Κικής Πακιρτζίδου (Video)

June 23, 2022


Σε απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, ο καταξιωμένος σκηνο…

...θέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στέλνοντάς τον στη φυλακή.“Η δεύτερη καταγγέλουσα σήμερα δεν μπόρεσε να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Πως...

Σε απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στέλνοντάς τον στη φυλακή.

“Η δεύτερη καταγγέλουσα σήμερα δεν μπόρεσε να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Πως γίνεται πολλα χρόνια μετά τον υποτιθεμένο βιασμό να στέλνει στον Πέτρο Φιλιππίδη μηνύματα με γλύκα, με αγάπη, να του λέει ‘σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά’.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.