Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πόσα χρόνια θα «φάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιβεβαιωθεί τριπλή δολοφονία (Video)

June 23, 2022


Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια…

... δυσάρεστη υπόθεση.Παράλληλα, ευθέως και χωρίς περιστροφές ο ειδικός καρδιολόγος, στον οποίον απευθύνθηκαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και εξηγεί γιατί η περιβόητη διάγνωση της αγενεσίας φλεβόκομβου όχι απλά δεν είναι πιθανή αλλά ούτε καν ρεαλιστική...

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση.

Παράλληλα, ευθέως και χωρίς περιστροφές ο ειδικός καρδιολόγος, στον οποίον απευθύνθηκαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και εξηγεί γιατί η περιβόητη διάγνωση της αγενεσίας φλεβόκομβου όχι απλά δεν είναι πιθανή αλλά ούτε καν ρεαλιστική ως αιτία θανάτου για την Ίριδα.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστη ιστορία. Είναι το μόνο θέμα που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας ότι μια μάνα μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή σε τρία της παιδιά και όλοι ευχόμαστε να μη συμβαίνει». Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για περίπτωση μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, για δολοφονίες με δόλο και σχεδιασμό.

Πόσα χρόνια θα «φάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιβεβαιωθεί τριπλή δολοφονία

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στη διάρκεια της ποινής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αν βρεθεί ενοχή για τρεις δολοφονίες, θα λάβει τρεις ισόβιες. Θα εκτίσει πραγματική φυλακή 25 χρόνια. Είναι η οροφή, δεν υπάρχει ποινή μεγαλύτερη από την ισόβια, Ό,τι και να κάνει, αν είναι τρεις ισόβιες, θα κάτσει μέσα 25 χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.