Αποκάλυψη βόμβα στο θρίλερ της Πάτρας – Προθανάτιες οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Τα αδιάσειστα στοιχεία

June 23, 2022


Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα νέα πορίσματα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, το θρίλερ της Πάτρας βαίνει στο τέλος του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα σημάδια σ…

...το πρόσωπο της Μαλένας, που φαίνεται να της στέρησαν τη ζωή, έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε.Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο.Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό συμβαίνει...

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα νέα πορίσματα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, το θρίλερ της Πάτρας βαίνει στο τέλος του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, που φαίνεται να της στέρησαν τη ζωή, έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια.

Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.