«Πόση ντροπή…» – Η Αθηνά Οικονομάκου «άδειασε» Light και Snik για τον καυγά στα Mad VMA

June 23, 2022


Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα Mad VMA ανάμεσα…

... σε Snik και Light (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο).Η ηθοποιός χαρακτήρισε ντροπιαστική την κατάσταση που επικράτησε και ξεκαθάρισε πως είναι απαράδεκτη η στάση των δύο τράπερς. Άλλωστε, δεν είναι η μόνη που καταδίκασε το σκηνικό (δείτε εδώ την ανάρτηση - κόλαφο που έκανε ο Νίκος...

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα Mad VMA ανάμεσα σε Snik και Light (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο).

Η ηθοποιός χαρακτήρισε ντροπιαστική την κατάσταση που επικράτησε και ξεκαθάρισε πως είναι απαράδεκτη η στάση των δύο τράπερς. Άλλωστε, δεν είναι η μόνη που καταδίκασε το σκηνικό (δείτε εδώ την ανάρτηση – κόλαφο που έκανε ο Νίκος Βουρλιώτης).

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον καυγά του Light και του Snik στα VMA

«Πόση ντροπή! Να έχεις τόση απήχηση και να επιλέγεις να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο… Λυπάμαι πολύ», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Αθηνά Οικονομάκου MAD VMA

Ο Light ξεμπρόστιασε την παραγωγή των VMA

Ένα νέο μακροσκελές story δημοσίευσε ο Light στο λογαριασμό του στο instagram, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το ξύλο που έπεσε με τον Snik στα Mad Vma 2022. Σε αυτό δεν παρέλειψε φυσικά να ”δικάσει” την παραγωγή των βραβείων, κατηγορώντας τους ευθέως για ηθικούς αυτουργούς πίσω από τον καυγά που ξέσπασε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή διεξαγωγή των βραβείων έπεσε ξύλο μεταξύ των δύο τράπερ Snik και Light αλλά και ανθρώπων της ατομικής τους προστασίας, στις εξέδρες των καλλιτεχνών, με αποτέλεσμα των τραυματισμό πολλών, μεταξύ των οποίων και της Έλενας Παπαρίζου και της Ρούλας Κορομηλά, που είχε ως αποτέλεσμα και την διακοπή του μουσικού δρώμενου για λίγη ώρα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Μια φορά και μόνο για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι ”βουνά” και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο – επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ότι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Mad Tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο story τα χθεσινά μηνύματα μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Toπρώτο στόρυ του Light, όπου εξηγεί τι έγινε

Το sms του Light προς την παραγωγή του Mad Vma

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MAD VMA 2022: Η σκληρή ανακοίνωση της παραγωγής μετά το ξύλο ανάμεσα σε Snik & Light

“Ρε είστε καθόλου καλά;!” – Το οργισμένο βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το ξύλο στα Mad MVA 2022

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.