MAD VMA 2022: Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik – Έπεσαν μπουνιές στα παρασκήνια

June 23, 2022


Χαμός επικράτησε στα χθεσινά 22/6 Mad VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας αδιανόητος καβγάς μεταξύ του Light και του Snik, με τους δυο τράπερς αλλά και τους άντρες προστασίας του καθενός αντίστοιχα να αντα…

...λλάσσουν γροθιές και μπουνιές, προκαλώντας έτσι τεράστια αναστάτωση στο κοινό αλλά και στους υπόλοιπες καλλιτέχνες, με την Έλενα Παπαρίζου μάλιστα να τραυματίζεται μιας και καθόταν δίπλα τους, καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση αμέσως μετά.Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και SnikΣύμφωνα...

Χαμός επικράτησε στα χθεσινά 22/6 Mad VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας αδιανόητος καβγάς μεταξύ του Light και του Snik, με τους δυο τράπερς αλλά και τους άντρες προστασίας του καθενός αντίστοιχα να ανταλλάσσουν γροθιές και μπουνιές, προκαλώντας έτσι τεράστια αναστάτωση στο κοινό αλλά και στους υπόλοιπες καλλιτέχνες, με την Έλενα Παπαρίζου μάλιστα να τραυματίζεται μιας και καθόταν δίπλα τους, καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση αμέσως μετά.

Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» υπήρξε και ένας τρίτος καυγάς ανάμεσα στους δυο τράπερς στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους. Όπως είδαμε μάλιστα στο βίντεο, οι άντρες αντάλλαξαν και γροθιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.