Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

June 23, 2022


Η απόφαση του ηθοποιού να μη γίνει πατέρας και η σχέση του με τους γονείς τουΜία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη γίνει πατέρα…

...ς.Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιλογή του, ενώ τόνισε πως του φαίνεται μεγάλη δέσμευση το να έχει κανείς παιδί.«Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη...

Η απόφαση του ηθοποιού να μη γίνει πατέρας και η σχέση του με τους γονείς του

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη γίνει πατέρας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιλογή του, ενώ τόνισε πως του φαίνεται μεγάλη δέσμευση το να έχει κανείς παιδί.

«Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δε μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη και να το ξανασκεφτεί, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω. Πολλές φορές δεν το ακούω, αλλά άμα το ακούσω, πάω καλά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τους δικούς του γονείς. Όπως δήλωσε, υπεραγαπάει τη μητέρα του και τη φροντίζει συνεχώς, ενώ της αγόρασε επίσης μία κατοικία στη Σαλαμίνα.

Από την άλλη, δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα του. «Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου, καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά. Είναι διάφορα προσωπικά θέματα. Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.