VMA 2022: «Έχω μάθει να…» – Η συγγνώμη του Light μετά τον καυγά με τον Snik

June 23, 2022


Τα βραβεία Mad Video Music Awards σημαδεύτηκαν από τον άγριο καυγά μεταξύ των τράπερ Light και Snik, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην διοργάνωση του 2019. Όμως αυτή την φορά τα πράγματα ξέφυγαν και τα…

... βραβεία σταμάτησαν δύο φορές (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).Ο Light ζήτησε δημόσια συγγνώμη στα Mad Video Music AwardsΌμως ο Light αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό για το περιστατικό που συνέβη. Συγκεκριμένα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο...

Τα βραβεία Mad Video Music Awards σημαδεύτηκαν από τον άγριο καυγά μεταξύ των τράπερ Light και Snik, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην διοργάνωση του 2019. Όμως αυτή την φορά τα πράγματα ξέφυγαν και τα βραβεία σταμάτησαν δύο φορές (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).

Ο Light ζήτησε δημόσια συγγνώμη στα Mad Video Music Awards

Όμως ο Light αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό για το περιστατικό που συνέβη. Συγκεκριμένα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε.

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα MAD VMA

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Και ενώ τα πράγματα ηρέμησαν και οι διάσημοι επανήλθαν στις θέσεις τους, οξύνθηκαν και πάλι τα πνεύματα. Μάλιστα διεκόπη για δεύτερη φορά το σόου και οι άνθρωποι της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με λαχανί κολλητό φόρεμα και καπέλο στην ίδια απόχρωση στα VMA η Ελένη Φουρέιρα

Εξελίξεις με τα VMA 2022 μετά τον καυγά – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.