Φονικό στα Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον 32χρονο πιλότο – «Μπορεί και να hδονίζεται με όλο αυτό»

June 23, 2021


Με το φονικό στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε και σήμερα το Πρωινό. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε με την φωτογραφία που επέλεξε να βάλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο μνήμα της άτυχη…

...ς Καρολάιν. Ενώ, μέχρι και τώρα συνεχίζει να προκαλεί.«Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά τρελαίνομαι. Επέλεξε τώρα ο τύπος μια φωτογραφία που ουσιαστικά αποτυπώνει και μια δικιά του στιγμή, το γάμο τους. Και εκεί να είναι μέσα κι αυτός. Ο τύπος έχει τα στοιχεία του ναρκισσιστή,...

Με το φονικό στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε και σήμερα το Πρωινό.

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε με την φωτογραφία που επέλεξε να βάλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο μνήμα της άτυχης Καρολάιν. Ενώ, μέχρι και τώρα συνεχίζει να προκαλεί.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά τρελαίνομαι. Επέλεξε τώρα ο τύπος μια φωτογραφία που ουσιαστικά αποτυπώνει και μια δικιά του στιγμή, το γάμο τους. Και εκεί να είναι μέσα κι αυτός. Ο τύπος έχει τα στοιχεία του ναρκισσιστή, αυτός μπορεί και να hδονίζεται με όλο αυτό που συμβαίνει, αλήθεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε εξοργισμένος: «Φτάνω στο σημείο να πιστεύω ότι ο τύπος hδονίζεται τώρα που είναι στο προσκήνιο και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτόν. Είναι απίστευτο! Να δείξει ποια είναι η καλύτερη στιγμή της, όταν με παντρεύτηκε. Θα τρελαθώ!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.