Survivor All Star trailer 26/06: «Ο παίκτης που τις 2 πρώτες μέρες θα…»! Κάγκελο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

June 22, 2023


Survivor All Star trailer 26/06: Το Survivor All Star μπαίνει στην τελική του ευθεία και επιστρέφει στους δέκτες μας την Δευτέρα!Ο λόγος φυσικά που δεν θα υπάρξει επεισόδιο την Κυριακή είναι οι εκλογές και έτσι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ πάει για μια μέρα πίσω! Πάμε τώρα στα… δικά μας!Σταυρούλα και Μάριος έρχονται σε σύγκρουση, λίγο πριν το φινάλε, με την πρώτη να κάνει λόγο για προδοσία και τον δεύτ…

...ερο να την κατηγορεί από την πλευρά του για διάφορες παρατυπίες.Όλα αυτά μέχρι τον αγώνα της πρώτης ασυλίας. Εκεί όπου οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να διατηρήσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο, μιας και αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει και διπλή αποχώρηση! Την ίδια στιγμή...

Survivor All Star trailer 26/06: Το Survivor All Star μπαίνει στην τελική του ευθεία και επιστρέφει στους δέκτες μας την Δευτέρα!

Ο λόγος φυσικά που δεν θα υπάρξει επεισόδιο την Κυριακή είναι οι εκλογές και έτσι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ πάει για μια μέρα πίσω! Πάμε τώρα στα… δικά μας!

Σταυρούλα και Μάριος έρχονται σε σύγκρουση, λίγο πριν το φινάλε, με την πρώτη να κάνει λόγο για προδοσία και τον δεύτερο να την κατηγορεί από την πλευρά του για διάφορες παρατυπίες.

Όλα αυτά μέχρι τον αγώνα της πρώτης ασυλίας. Εκεί όπου οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να διατηρήσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο, μιας και αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει και διπλή αποχώρηση! Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Λιανός θα τους κάνει μια ανακοίνωση βόμβα στο συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα θα αποκαλύψει πως ο πρώτος σε νίκες στον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχει το δικαίωμα να δώσει ακόμα έναν υποψήφιο!

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (26/06):

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.