Survivor All Star Highligths 21/06: Αποχώρησε ο Βασάλος! Nόμιζε ότι του έκαναν πλάκα – Η ανακοίνωση Λιανού που άφησε “κάγκελο” τους παίκτες (Video)

June 22, 2023


Survivor All Star Highligths 21/06: Ο Κωνσταντινός Βασάλος ήταν ο παίκτης που… χτυπήθηκε από τον «ξαφνικό θάνατο» και αποχώρησε από το Survivor All Star με τους συνυποψήφιους του στον τἀκο Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή να παραμένουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Νικήτρια της 3ης ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ από την κάλπη στην τρίτη ψηφοφορί…

...α βγήκε το όνομα της Σταυρούλας.Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6) οι παίκτες αρχικά σχολίασαν την υποψηφιότητα του Βασάλου, αλλά και τη... χείρα βοηθείας που έδωσε ο Σάκης στη Μαριαλένα στο στίβο μάχης προκειμένου η σύντροφός του να πάρει την ασυλία και να γλιτώσει τον τάκο. Παράληλα,...

Survivor All Star Highligths 21/06: Ο Κωνσταντινός Βασάλος ήταν ο παίκτης που… χτυπήθηκε από τον «ξαφνικό θάνατο» και αποχώρησε από το Survivor All Star με τους συνυποψήφιους του στον τἀκο Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή να παραμένουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Νικήτρια της 3ης ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ από την κάλπη στην τρίτη ψηφοφορία βγήκε το όνομα της Σταυρούλας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6) οι παίκτες αρχικά σχολίασαν την υποψηφιότητα του Βασάλου, αλλά και τη… χείρα βοηθείας που έδωσε ο Σάκης στη Μαριαλένα στο στίβο μάχης προκειμένου η σύντροφός του να πάρει την ασυλία και να γλιτώσει τον τάκο. Παράληλα, παρελθόν πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελέσει από το Survivor All Star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.