Survivor 5: «Θα μας βρείτε απέναντί σας» – Αποθεώθηκε η Σταυρούλα από το Twitter

June 22, 2022


Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor 5. Μετά και την αποχώρηση της Βρισηίδας και του Τάλα, το δίδυμο Σπύρος και Σταυρούλα φαίνεται πως είναι το μοναδικό που μπορεί να σταθεί απέν…

...αντι στον Άρη και Ασημίνα.Η Σταυρούλα γενικά είναι από τους λίγους παίκτες - ίσως και η μόνη- που έχει καταφέρει με την ειλικρίνεια και την αλήθεια της, να κάνει μεγάλο μέρος του κοινού, να ταυτιστεί μαζί της. Δε συνηθίζει να δημιουργεί μπλεξίματα και καυγάδες με τους συμπαίκτες...

Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor 5. Μετά και την αποχώρηση της Βρισηίδας και του Τάλα, το δίδυμο Σπύρος και Σταυρούλα φαίνεται πως είναι το μοναδικό που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Άρη και Ασημίνα.

Η Σταυρούλα γενικά είναι από τους λίγους παίκτες – ίσως και η μόνη- που έχει καταφέρει με την ειλικρίνεια και την αλήθεια της, να κάνει μεγάλο μέρος του κοινού, να ταυτιστεί μαζί της. Δε συνηθίζει να δημιουργεί μπλεξίματα και καυγάδες με τους συμπαίκτες της. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.