Survivor 5: Κοίταξε τον ουρανό και του μίλησε – Η συγκινητική αφιέρωση του Σοϊλέδη στον πατέρα του που δεν ζει

June 22, 2022


Ο Άρης Σοϊλεδης έχει πάρει τον τίτλο του άχαστου παίχτη, αφού η πορεία του στο Survivor 5 έχει αποδείξει το πόσο καλά είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Την Τρίτη 21/6 κέρδισε για άλλη μια φορά την ατομική…

... ασυλία και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική αφιέρωση.Με αφορμή λοιπόν, τη γιορτή του πατέρα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα ''Σωτήρης'', ο οποίος είναι ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή. Κοιτώντας λοιπόν, τον ουρανό του έστειλε με...

Ο Άρης Σοϊλεδης έχει πάρει τον τίτλο του άχαστου παίχτη, αφού η πορεία του στο Survivor 5 έχει αποδείξει το πόσο καλά είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Την Τρίτη 21/6 κέρδισε για άλλη μια φορά την ατομική ασυλία και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική αφιέρωση.

Με αφορμή λοιπόν, τη γιορτή του πατέρα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα ”Σωτήρης”, ο οποίος είναι ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή. Κοιτώντας λοιπόν, τον ουρανό του έστειλε με έναν τρόπο την νίκη του και την αγάπη του.

Η αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη στον πατέρα του στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.