Survivor 5 Highlights (21/6): O παίκτης που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία και η αφιέρωση στον πατέρα του

June 22, 2022


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 υπήρξαν αρκετές εντάσεις και καυγάδες τόσο κατά της Ασημίνας όσο και μεταξύ Μαίης και Σταυρούλας . Παρόλα αυτά, είχαμε και συγκινήσεις και αφιερώσεις, που ελάφρυνα…

...ν κάπως το κλίμα.Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 21/6 στο Survivor 5Το κάλεσμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου σχετικά με τον Δάντη Στο χθεσινό 21/6 είδαμε τις πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση στο Survivor 5. Η παίκτρια...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 υπήρξαν αρκετές εντάσεις και καυγάδες τόσο κατά της Ασημίνας όσο και μεταξύ Μαίης και Σταυρούλας . Παρόλα αυτά, είχαμε και συγκινήσεις και αφιερώσεις, που ελάφρυναν κάπως το κλίμα.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 21/6 στο Survivor 5

Το κάλεσμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου σχετικά με τον Δάντη

Στο χθεσινό 21/6 είδαμε τις πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση στο Survivor 5. Η παίκτρια όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά δε μάσησε τα λόγια της καθώς άκουσε κάτι, που δεν της άρεσε καθόλου.

Ενώ λοιπόν, κάποιοι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως λόγω της σχέσης με τον Χρήστο Δάντη παραμένει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ζητήσει προσωπικά στην κάμερα να μην την ξανά ψηφίσει ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.