Survivor 4: «Ξέσπασμα» της Άννας Μαρίας για Σάκη – «Είναι χειριστικός, τραμπούκος και πατριάρχης»

June 22, 2021


Η Άννα Μαρία Βέλλη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, μετά από όσα προέκυψαν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να φτάνει στο σημείο να «ξεσπάσει» για τον Σάκη Κατσούλη, επιτιθέμεν…

...η σε Ιωάννα Μαλέσκου και Αντελίνα Βαρθακούρη.«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα,...

Η Άννα Μαρία Βέλλη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, μετά από όσα προέκυψαν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να φτάνει στο σημείο να «ξεσπάσει» για τον Σάκη Κατσούλη, επιτιθέμενη σε Ιωάννα Μαλέσκου και Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων προηγουμένως στο «Σου Κου Family» ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στηρίζει πάντα τον φίλο της και ταξιδεύει μαζί του, έκραξε τις δυο παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter.

«Μαλέσκου και Αντελίνα: Όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σακη.

Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικο(πχ μην μιλάς εσυ), τραμπούκο(πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια),Πατριαρχη (πχ παντελονατα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)»!

Και συνέχισε: «Εγω παντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Εναν άντρα που σας σέβεται. Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό.»!

Και πρόσθεσε: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της μαριαλενας θέλουν για τ παιδί τους 1«ανδρα»σαν τον Σακη.Όλο και κάτι παραπάνω θα ξερουν

Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβουνται να μιλησουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.