Survivor spoiler 22/6: Ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

June 22, 2021


Survivor αποχώρηση 22/6: Με πέντε παίκτες να παραμένουν στο ριάλιτι όλα πλέον κρέμονται σε ένα σχοινί. Απόψε θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Survivor αποχώρηση 22/6: Πολύ κοντά στον…

...� τελικό του Survivor βρίσκονται πλέον οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να κάνουν τα πάντα για την επιβίωσή τους.Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό όπως μπορείτε να απολαύσετε στα highlights του Survivor.Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης...

Survivor αποχώρηση 22/6: Με πέντε παίκτες να παραμένουν στο ριάλιτι όλα πλέον κρέμονται σε ένα σχοινί. Απόψε θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Survivor αποχώρηση 22/6: Πολύ κοντά στον τελικό του Survivor βρίσκονται πλέον οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να κάνουν τα πάντα για την επιβίωσή τους.

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό όπως μπορείτε να απολαύσετε στα highlights του Survivor.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας, μπήκαν στο στίβο μάχης, για να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως είδαμε και στα στατιστικά του Survivor, ο Κόρο δεν είχε αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κάτι που του έφερε 10/11 νίκες.


Και απόψε οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία, με τον νικητή να διαλέγει δύο συμπαίκτες του, με τους οποίους θα απολαύσει το έπαθλο του φαγητού.

Σίγουρα όμως, το βράδυ στο συμβούλιο τα πράγματα θα αποκτήσουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα πρέπει να επιλεγεί και ο δεύτερος υποψήφιος, που θα βρεθεί στον τάκο με τον Κατσούλη.


Τα δεδομένα αλλάζουν. Αυτός ο παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία . Ο Σάκης δείχνει ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από τις ασυλίες και θα πάρει το κολιέ.

Έτσι, θα κάνει την επιλογή του, που σίγουρα δεν θα είναι η Μαριαλένα και ο Ηλίας, ενώ πολύ δύσκολα θα δώσει και τον Κόρο. Έτσι η επιλογή του σίγουρα θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.