Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο δράστης της επίθεσης στην 50χρονη καθαρίστρια – Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

June 22, 2021


Γνωστός στις αρχές είναι ο Βούλγαρος ο οποίος κράτησε για ώρες αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα 50χρονη καθαρίστρια, τη βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35 ετώ…

...ν, σεσημασμένο για βιασμό, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν γρήγορα τον νεαρό και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο, ο οποίος ξανά στο παρελθόν είχε βιάσει και μάλιστα θεωρείται άκρως επικίνδυνος.Σε βάρος του βιαστή έχει σχηματιστεί...

Γνωστός στις αρχές είναι ο Βούλγαρος ο οποίος κράτησε για ώρες αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα 50χρονη καθαρίστρια, τη βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35 ετών, σεσημασμένο για βιασμό, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν γρήγορα τον νεαρό και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο, ο οποίος ξανά στο παρελθόν είχε βιάσει και μάλιστα θεωρείται άκρως επικίνδυνος.

Σε βάρος του βιαστή έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Πετράλωνα: Κατά συρροή βιαστής ο δράστης της επίθεσης στην 50χρονη καθαρίστρια

Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Τον Αύγουστο του 2015, θύμα του μια φοιτήτρια γεννηθείσα το 1995. Ο αλλοδαπός, της επιτέθηκε και τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της, προσπάθησε να τη σκοτώσει, ενώ κακοποίησε και το σκυλί της. Ο δράστης συνελήφθη και οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ήταν βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.

Ο επικίνδυνος βιαστής είχε φυλακιστεί για αυτές τις κατηγορίες, αλλά αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Tαυτοποιήθηκε ο δράστης της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας – Επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε πολυκατοικία στα Κάτω Πετράλωνα περιγράφει η 50χρονη γυναίκα, που κατήγγειλε την αρπαγή και τον βιασμό της από ένοικο διαμερίσματος.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο» ανέφερε λέγοντας πως την ώρα που περίμενε στο ασανσέρ, την τράβηξε κάποιος. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, ο άγνωστος την κακοποίησε σeξουαλικά για ώρες στο διαμέρισμά του.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.