Survivor 4 – Αδερφή Σάκη: «Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης»

June 21, 2021


Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, απαντώντας στον Νίκο Μπάρτζη μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα του Σου-κου Family για τον παίκτη του Survivor 4, που σόκ…

...αραν την παρουσιάστρια.«Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε “σκουπίδι”. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν...

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, απαντώντας στον Νίκο Μπάρτζη μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα του Σου-κου Family για τον παίκτη του Survivor 4, που σόκαραν την παρουσιάστρια.

«Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε “σκουπίδι”. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση της αδερφής του Σάκη Κατσούλη

«Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο. Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω.

Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους σχόλια δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.