Λιπόθυμη σε φρεάτιο βρέθηκε κοπέλα μετά από κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ – Νέες εικόνες ντροπής από το πάρτι

June 21, 2021


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, δες το κορωνοπάρτι με 400 άτομα σε πλατεία του Ταύρου.Μία 19χρονη κοπέλα έπεσε σε φρ…

...εάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής και παρέμεινε εκεί αναίσθητη για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διασκέδαζε με την παρέα της στο ολονύχτιο πάρτι που διεξαγόταν σε υπαίθριο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος.Όταν η παρέα της αντιλήφθηκε την απουσία της ζήτησε την βοήθεια...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, δες το κορωνοπάρτι με 400 άτομα σε πλατεία του Ταύρου.

Μία 19χρονη κοπέλα έπεσε σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής και παρέμεινε εκεί αναίσθητη για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διασκέδαζε με την παρέα της στο ολονύχτιο πάρτι που διεξαγόταν σε υπαίθριο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Όταν η παρέα της αντιλήφθηκε την απουσία της ζήτησε την βοήθεια των υπαλλήλων ασφαλείας του ΑΠΘ. Εντοπίστηκε λιπόθυμη στο φρεάτιο όπου είχε πέσει. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Είναι η πολλοστή φορά που κάποιος ο οποίος παραβρέθηκε σε πάρτι του ΑΠΘ κατέληξε στο νοσοκομείο.

Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ: Συνελήφθη ένας διοργανωτής και δύο συμμετέχοντες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν για κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (12-13/6) σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου έγιναν τρεις εισαγγελικές παρεμβάσεις σε διάστημα 15 ημερών, παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόκειται για 24χρονο, εκ των φερόμενων διοργανωτών του πάρτι και δύο συμμετέχοντες σ’ αυτό, 21 και 18 ετών.

Κορωνοπάρτι Θεσσαλονίκη

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Επρόκειτο για πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Πανεπιστημιούπολη.

Είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα λεγόμενα «κορωνοπάρτι» στο πανεπιστημιακό campus, για τα οποία είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ – Η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα

Περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Χημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο κορωνοπάρτι βρίσκονταν φοιτητές και μη, οι οποίοι διασκέδαζαν με μουσική και αλκοόλ. Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δικύκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κόκκινο.

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.