Έλλη Στάη: Η Βάφτιση του εγγονού στη Τήνο, η εντυπωσιακή νύφη της και το φόρεμα που την έκανε να ξεχωρίσει

June 21, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έλλη Στάη: Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουνίου, βαφτίστηκε ο εγγονός της γνωστής δημοσιογράφου στην εκκλησία της Παναγίας Λακωτιανής, στη Τή…

...�νής, στη Τήνο. Έλλη Στάη: Βάφτισε τον εγγονό τηςΟ μοναχογιός της Έλλης, Μάρκος Κατσίμης και η γοητευτική σύζυγός του, Φαίη Κουτζούκου βάφτισαν σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου τον γιο τους στην Τήνο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018 στον Ιερό...


Έλλη Στάη: Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουνίου, βαφτίστηκε ο εγγονός της γνωστής δημοσιογράφου στην εκκλησία της Παναγίας Λακωτιανής, στη Τήνο.


Έλλη Στάη: Βάφτισε τον εγγονό της

Ο μοναχογιός της Έλλης, Μάρκος Κατσίμης και η γοητευτική σύζυγός του, Φαίη Κουτζούκου βάφτισαν σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου τον γιο τους στην Τήνο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Η ευτυχία τους συμπληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την βάφτηση αυτή την περίοδο, που τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό έχουν χαλαρώσει, για να μπορούν να βρίσκονται μαζί τους αγαπημένα πρόσωπα. Ο μικρούλης ονομάστηκε Δημήτρης. Το ζευγάρι επέλεξε τη Τήνο και συγκεκριμένα την εκκλησία της Παναγίας Λακωτιανής για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Ο στολισμός ήταν λιτός, με το λευκό να είναι το χρώμα που κυριαρχεί. Την βάφτιση απαθανάτισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Φωτογραφίες από: Πέτρος Χόντος

Πηγή: tlife.gr


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.