Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη της Αστυνομίας για το τρίτο πρόσωπο – Τι σημαίνει η φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν

June 21, 2021


Σε νέα αποκάλυψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, να απαντά στο αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο φονικό, όπως αναφέρεται αρκετά έν…

...τονα εδώ και ώρες.Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος, δεν υπήρξαν δηλαδή στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα....

Σε νέα αποκάλυψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, να απαντά στο αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο φονικό, όπως αναφέρεται αρκετά έντονα εδώ και ώρες.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος, δεν υπήρξαν δηλαδή στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.

Η κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων, που είχαν ως κατάληξη, την ομολογία του 32χρονου, ο οποίος έχει τις δικές του απαιτήσεις μετά τις αποκαλύψεις.

Όπως επεσήμανε, ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το πώς συνέβη το κακό στο σπίτι των Γλυκών Νερών, πριν εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε στις μαρτυρικές καταθέσεις του.

Ο προβληματισμός που φέρνει η φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν

Αναπάντητα συνεχίζουν να είναι πολλά ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, παρά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης (17/6).

Στην τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν η δικογραφία αποσταλεί στις δικαστικές αρχές, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος ρωτήθηκε ξανά από τους αστυνομικούς για τον τρόπο που δολοφόνησε την 20χρονη την ώρα που κοιμόταν.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά την διάρκεια παραμονής του στη ΓΑΔΑ, μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών και αποκάλυψε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε.

Πέρα, όμως, από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο στην πλατφόρμα booking.com, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του. Οι αρχές αναφέρουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες. Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.