16 ξεκάθαρα σημάδια για να “διαβάζεις” εύκολα τα μυστικά της γλώσσας του σώματος

June 20, 2023


Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε από ένα άτομο κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μεταδίδονται με μη λεκτικό τρόπο. Πολλές φορές όμως, δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς ποια συναισθήματα προσπαθούν να εκφράσουν μέσω του σώματός τους.Αποφασίσαμε ότι είναι ώρα να σας αποκαλύψουμε τα μυστικά της γλώσσας του σώματος. Μερικά από αυτά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι σκέφτεται κα…

...ι αισθάνεται ένα άτομο, ακόμα και όταν δε λέει τίποτα γι ‘αυτά.Μπόνους: Το σημάδι ότι αρέσεις σε ένα κορίτσιΣε σύγκριση με τους άνδρες, οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες ενδείξεις της γλώσσας του σώματος όταν τους αρέσει κάποιος. Εάν γλείφει ή δαγκώνει πολύ τα χείλη της και...

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε από ένα άτομο κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μεταδίδονται με μη λεκτικό τρόπο. Πολλές φορές όμως, δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς ποια συναισθήματα προσπαθούν να εκφράσουν μέσω του σώματός τους.

Αποφασίσαμε ότι είναι ώρα να σας αποκαλύψουμε τα μυστικά της γλώσσας του σώματος. Μερικά από αυτά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι σκέφτεται και αισθάνεται ένα άτομο, ακόμα και όταν δε λέει τίποτα γι ‘αυτά.

Μπόνους: Το σημάδι ότι αρέσεις σε ένα κορίτσι

Σε σύγκριση με τους άνδρες, οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες ενδείξεις της γλώσσας του σώματος όταν τους αρέσει κάποιος. Εάν γλείφει ή δαγκώνει πολύ τα χείλη της και παίζει με τα μαλλιά της περισσότερο απ’ότι συνήθως όταν βρίσκεται κοντά σε κάποιον, σίγουρα ελκύεται σε αυτόν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.