Φονικό στην Κω – Η στιγμή που η Αναστάζια βγαίνει με τον 32χρονο από μίνι μάρκετ

June 20, 2023


Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. «Φως» στο στυγερό έγκλημα της Κω αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγρι…

...ας δολοφονίας που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.Η Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του Alpha βρίσκεται στο νησί και μετέφερε στο T-live όλο το ρεπορτάζ με τις τελευταίες κινήσεις της νεαρής κοπέλας.Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω, προβλήθηκαν και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που η νεαρή...

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. «Φως» στο στυγερό έγκλημα της Κω αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Η Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του Alpha βρίσκεται στο νησί και μετέφερε στο T-live όλο το ρεπορτάζ με τις τελευταίες κινήσεις της νεαρής κοπέλας.

Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω, προβλήθηκαν και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που η νεαρή βγαίνει από το μίνι μάρκετ με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.