Super Κική: «Ήμουν έγκυος με έπαιρνε τηλέφωνο άκουγα την γκόμενα από μέσα μου έλεγε…»

June 20, 2023


Ήταν Ιούλιος του 2022, όταν η Super Κική με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε στους followers της πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε.Σήμερα, 10 μήνες σχεδόν μετά η αγαπημένη influencer ανοίγει την καρδιά της και μιλά για πρώτη φορά, πράγματα που κανείς δεν γνώριζε για το τι έχει περάσει.Πιο συγκεκριμένα η Super Κική μίλησε στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κα…

νάλι του Fipster στο Youtube και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Ήταν Ιούλιος του 2022, όταν η Super Κική με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε στους followers της πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Σήμερα, 10 μήνες σχεδόν μετά η αγαπημένη influencer ανοίγει την καρδιά της και μιλά για πρώτη φορά, πράγματα που κανείς δεν γνώριζε για το τι έχει περάσει.

Πιο συγκεκριμένα η Super Κική μίλησε στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο Youtube και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.